Op zoek naar een virtual assistent? Iemand die je helpt bij de dagelijkse gang van zaken van je bedrijf? Wij kunnen je helpen.

Maar wie zijn wij?

Daniëlle: Heeft vele jaren op de klantenservice van verzekeringskantoren en banken gewerkt. Daar beantwoordde zijn zij zowel telefonisch als per mail de vragen van de klant.

Danielle is erg creatief, zij kan voor elke bedrijfstak wel blogonderwerpen bedenken, en schrijf veel van de blogs voor onze sites. Zij is degene die de contentplannen maakt aan de hand van een zoekwoordenonderzoek. Daniëlle houdt de social media van alle bedrijven bij. Daniëlle is de administratieve kracht van het bedrijf en doet onze advertorial beheer. Daniëlle onderhoudt alle contacten met de bedrijven & persbureaus. 

Jos: Heeft vele jaren als office manager bij een muziekschool gewerkt. Hij is de technicus. Hij edit films en podcast. Hij is jarenlang film editor, geluidstechnicus en beheerder bij een kunstencentrum geweest, dus heeft een goed oor voor geluid en oog voor detail. Daarnaast is Jos echt een perfectionist. Voor een van onze andere relatie controleert hij e-learnings. Jos is iemand die hierbij tot het uiterste gaat. Elke linkje wordt gecontroleerd, de cursus wordt letterlijk binnenste buiten gekeerd. Jos schrijft ook blogs en gaat hierbij altijd grondig te werk. Jos is een persoon die houdt van duidelijke taal. Er is niets vervelender dan teksten op een website of social media die onbegrijpelijk zijn voor de lezer/consument.

Samen zijn wij een goede aanvulling op elkaar.  

Voor welke activiteiten kan je ons inschakelen:
– mailbeheer
– blog schrijven + plaatsen
– bijhouden van websites/ plaatsen van producten
– social media beheer (facebook, instagram, pinterest, youtube)
– maken van filmpjes
– administratie
– ontwerpen van visuals
– basis Seo en zoekwoordenonderzoek

Kennis van programma’s:
– WordPress
– Word
– Excel
– Outlook
– Google workspace
– Facebook
– Instagram
– Pinterest
– Youtube
– Canva