Ervaring

Dus jullie willen tussen al die jonge lui aan de slag?

Een van de dingen die we te horen kregen toen we aangaven om een social media agency op te zetten. Een van de dingen die we hoorde toen we vertelde dat we gingen starten met het creëren van content en inplannen van social media voor bedrijven.

Waarom wil je tussen al die jonge, hippe gasten gaan werken? Social media is toch iets voor de jeugd? Jullie zijn van een hele andere generatie. Toen julli hun leeftijd had, werd het internet net uitgevonden. En jullie willen daar je vak van maken?

Ja, dat willen wij. En niet eens maken, wij maken al ruim 10 jaar gebruik van social media en met succes.

We mogen dan geen 25 meer zijn. Ben bijna het dubbele maar we weten wel hoe social media werkt. En we weten hoe onze doelgroep in elkaar zit. Want ook mensen van boven de 30 zitten op social media. Zelfs 50-plussers en mensen die al lang met pensioen zijn. En die doelgroep past bij ons.

Internet mag voor onze generatie dan “nieuw” zijn, we hebben het wel snel omarmd en weten onze weg daarin te vinden. Ook wij gebruiken het om dingen op te zoeken, daarvoor gaan we niet meer naar de bibliotheek of pakken we onze encyclopedie uit de kast. Wij weten ook hoe en waar je online moet zoeken. Naar reviews, naar inspirerende blogs of social media kanalen.

En door dat open vizier is de wereld nu een stuk groter geworden. En we helpen onze klanten graag om zichtbaar te worden in deze wereld.