Inspiratietafel

We kennen het allemaal als ondernemer, het gemis van een klankbord. Ineens heb je een gebrek aan inspiratie. Je wilt dat iemand met je meekijkt. Meekijkt naar je content, je socials of zelfs je idee. Iemand die een uurtje met je aan tafel gaat zitten en je helpt om een blik van buitenaf te krijgen.

Wij zijn die persoon!!!

Kom gezellig bij ons aan tafel zitten en we helpen je met ideeën voor je social media. Wij kijken van buitenaf en zien wat jij kan posten. Of waar je blogs over kan schrijven. We kijken zelf met je mee naar jouw idee. En kunnen een blik werpen op de cursus die je aan het ontwikkelen bent. Zijn de hoofdstukken echt logisch? Welke vragen zou jouw doelgroep hebben.

Ben jij op zoek naar een klankbord?

We kunnen bij ons thuis afspreken, ergens op locatie of online. Onder het genot van een kopje koffie sparren we een uur lang over jouw content, socials of idee. Natuurlijk hebben we van te voren al naar jouw hulpvraag gekeken. Dat hoort bij een goede voorbereiding.

Tijdens het gesprek zullen we bespreken wat wij voor ideeën hebben. En met deze ideeën kan jij dan weer aan de slag. Want een blik van buitenaf werkt altijd verhelderend. Het geeft je nieuwe inzichten.