Meer informatie

Het uitbesteden van werk is voor ondernemers niet altijd makkelijk. De meeste ondernemers moeten toch een drempel over. En dan is het uitbesteden van de kanalen vaak nog een hogere drempel. Iemand gaat namens jou communiceren met je doelgroep. Wij zijn er om deze stap een stuk makkelijker te maken.

Kennismaken

Wij gaan namelijk niet zomaar voor onze klanten aan de slag. Voordat we gaan starten komen we eerst bij je op de koffie. We willen zien voor wie wij gaan werken. We willen de ondernemer ontmoeten en zijn bedrijf zien.

En niet alleen dat. Tijdens dit gesprek, met een heerlijk bakje koffie, zullen we onze vragenlijst met je doornemen. Deze hebben we van te voren al naar je toegestuurd zodat je deze op je gemak kan invullen.

Wat staat er in deze vragenlijst?

Gewoon de standaard algemene dingen zoals je adres, je social media kanalen en vragen over je bedrijf. Maar we willen ook weten wie jou inspireert. Wie volg jij op internet? En waarom?

Natuurlijk vragen we ook dingen over je doelgroep. Wie is jouw doelgroep? Waarom kopen ze bij jou? Wat kopen zij het meest of welke dienst nemen zij het meeste af? En waar “klagen”ze weleens over.

Allemaal vragen waardoor jou, je bedrijf en je doelgroep beter leren kennen. Zo weten we zeker dat de content die we voor je gaan maken aansluit bij jouw doelgroep. En zo weet jij dat we je begrijpen, dat we snappen hoe jij met je klanten communiceert en dat maakt het een stuk makkelijker om je social media uit handen te geven.

Aan wie geef je het uit handen?

Wij zijn Danielle en Jos Roof. Sinds 2010 al aanwezig op het internet met onze blog InterieurInspiratie.nl. En door deze blog enorm veel geleerd over online zichtbaar worden. Niet alleen door het gebruik van SEO maar ook door het gebruik van social media. En dat passen we ook weer toe bij onze nieuwere blog zoals BabyInspiratie.nl.

Deze kennis gebruik we ook voor andere bedrijven zoals Proeflokaalbrewers in Zeist. Naast de kennis die we al hebben zorgen we dat onze kennis up-to-date is. Zo hebben we recent diverse instagram cursussen gevolgd om zo nog meer te kunnen zorgen voor een groter bereik zowel voor onze eigen blogs als voor onze relaties.

En wat betreft onze relaties, wij willen deze ook echt kennen. Vandaar ook dat we graag een kopje koffie met je drinken. Gewoon aan tafel tegenover elkaar zitten en samen sparren. Elkaar helpen om zo tot de beste content te komen. Alleen op die manier kunnen we samen zorgen voor groei, voor meer zichtbaarheid van jouw bedrijf.

We hopen dat met dit bericht we je een beetje hebben laten zien dat je je social media niet zomaar aan iemand uit handen geeft. Twijfel je nog? Vraag via info@inspiratiemedia.nl een kennismakingsgesprek aan en kijk wat we voor je kunnen betekenen.