Onze blogs

Wij runnen al jaren meerdere blogs. De oudste blog is InterieurInspiratie.nl. Deze blog bestaat al sinds 2010 en heeft maandelijks ruim 15.000 bezoekers. Ook op de socials wordt onze interieurblog door vele gevolgd. Zo zijn er 21.000 volgers op Facebook en 1.500 op Instagram.

InterieurInspiratie.nl

Een blog geheel over het inrichten van je huis. Van klusmateriaal tot schoonmaaktips. Dit zijn de onderwerpen die we delen op InterieurInspiratie.nl. Deze site ben ik ooit begonnen omdat ik in 2010 mensen wilde inspireren met binnenkijkers.

Door de jaren heen is de site alleen maar groter en groter geworden. Er zijn steeds meer onderwerpen bijgekomen en nu is het een site die vele mensen inspiratie biedt.

BabyInspiratie.nl

Sinds 3 jaar hebben we ook een baby blog: BabyInspiratie.nl. Deze blog heeft tussen de 15.000 en 30.000 bezoekers per maand. Ligt een beetje aan het seizoen. Ook deze heeft al aardig wat volgers op Facebook: 1.600. In Instagram zijn we net begonnen.

Toen 3 jaar geleden wij samen in het bedrijf gingen werken kregen we ruimte voor een 2e grote blog. Toen we de gelegenheid kregen om een blog over baby’s over te nemen hebben we besloten te starten met babyinspiratie.nl.

Hier delen we vooral informatie voor de jonge ouder. We hebben veel artikelen over de beste babyproducten. We zijn dan zelf geen jonge ouder meer maar doen wel goed onderzoek voor deze blogs. We lezen veel reviews en op basis hiervan maken we de artikelen.

Wij weten dus wat we doen, spreken vanuit eigen ervaring en gebruiken deze dan ook vaak als testcase om nieuwe dingen uit te proberen.